2006-i dag

Creating Shared Value (CSV)

Nestlé formulerer Creating Shared Value-tilgang til forretningsdrift for første gang og lancerer sin Nestlé Cocoa Plan og Nescafé Plan for at videreudvikle bæredygtige forsyningskæder inden for kakao og kaffe. Samtidig styrker Nestlé sin position inden for de traditionelle segmenter som modermælkserstatning og frosne fødevarer. Nestlé styrker også sit fokus på medicinsk ernæring.

2006

Nestlé formulerer Creating Shared Value-tilgang til forretningsdrift, hvorved det vedtages, at enhver handling for aktionærer også må skabe værdi for de lokalsamfund, hvor Nestlé opererer, og for det omgivende samfund. Nestlé køber vægtkontrol-virksomheden Jenny Craig og australske Uncle Toby’s, der producerer morgenmadsprodukter.

2007

Et stigende fokus på medicinsk ernæring får Nestlé til at erhverve Novartis Medical Nutrition. Nestlé køber også babymad-selskabet Gerber, og den schweiziske mineralvandsproducent Sources Minerales Henniez købes også op. 2009 Det første Creating Shared Value Forum holdes i New York, og det samler eksperter for at diskutere globale udfordringer på områder som ernæring, vand og udvikling af landdistrikter samt erhvervslivets rolle i bestræbelserne på at løse dem. Dette forum bliver en årlig begivenhed. Nestlé skaber en food service division under navnet Nestlé i 2009.

2010

Nestlé køber Kraft Foods’ forretningsområde for frosne pizzaer. Nestlé Cocoa Plan og Nescafé Plan lanceres for at videreudvikle bæredygtige forsyningskæder inden for kakao og kaffe og for at forbedre de sociale forhold i landbrugssamfund samt sikre deres rentabilitet.

2011

Nestlé Health Science og Nestlé Institute of Health Sciences etableres til forskning inden for videnskabeligt baserede ernæringsmæssige produkter til forebyggelse og behandling af kroniske medicinske sygdomme. Nestlé bliver den første fødevarevirksomhed til at arbejde sammen med Fair Labor Association (FLA) for at hjælpe med at bekæmpe børnearbejde i kakaoforsyningskæden.

2012

Nestlé køber Wyeth Ernæring, tidligere Pfizer Ernæring, for 11,9 milliarder USD for at styrke sin position inden for ernæring til spædbørn.

2013

Nestlé Health Science køber det USA-baserede selskab for medicinske fødevarer, Pamlab, der har specialiseret sig i medicinsk ernæring til patienter, der fx lider af mild kognitiv svækkelse og depression. Vægtkontrol-virksomheden Jenny Craig sælges i Amerika og Oceanien.

2014

Med oprettelsen af Nestlé Skin Health tager Nestlé fuld kontrol over Galderma – et joint venture, som blev oprettet sammen med L'Oréal i 1981. Selskaberne afslutter også deres joint venture Inneov, en kosmetisk kosttilskudsvirksomhed lanceret i 2002. Galderma erhverver efterfølgende nogle af sine aktiver.

2015

Nestlé lancerer Cailler, det ældste schweiziske chokolademærke, globalt som sit første super-premium chokolade-mærke. Nestlé sælger Davigel, en virksomhed for frosne fødevarer.