Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Morgenmad

Hos Nestlé ved vi, at din families ernæring er vigtig for dig. Derfor har vores eksperter brugt 12 år indtil nu på at gennemgå opskrifter og finde på nye måder at forbedre dem på.

På den måde sikrer vi, at vores morgenmadsprodukter bliver ved med at leve op til jeres krav, samtidigt med at de bliver ved med at smage godt. En balanceret morgenmad giver dig og din familie den bedste start på dagen. I har brug for en god blanding af kulhydrater, fibre og protein. Alt dette findes i mange forskellige fødevarer, og man kan vælge næsten som man vil, bare man vælger fra forskellige fødevaregrupper: korn, frugt og mejeriprodukter – og selvfølgelig et glas vand.

Siden slutningen af 2015 er der højst 9 g (cirka to teskefulde) sukker pr. portion à 30 g i de morgenmadsprodukter, der især er populære hos børn og teenagere. Og vi har opfundet nye kloge måder at fjerne sukker fra vores morgenmadsprodukter på. Siden 2008 har vi på globalt plan fjernet 100.000 tons sukker. Og i øvrigt bruger vi ikke kunstige sukkerstoffer.

Vi har skåret ned på saltet. Der er nu 7000 tons salt mindre på verdensplan i vores morgenmadsprodukter, end der var i 2008. Vidste du, at vi var den første større producent af morgenmadskorn, der tilføjede fuldkorn til vores morgenmadsprodukter? Siden 2003 har vi tilføjet mere end 25 mia. portioner fuldkorn. Faktisk er fuldkorn hovedingrediensen i de morgenmadsprodukter, der især er populære hos børn.

Nestlé Gluten Free Cereals

Nestlé Lion

Cheerios

Køb Cheerios!
Køb Lion!

Nestlé Fitness

Nesquik

Opskrifter & tips

Køb Nestlé Fitness!
Køb Nesquik!