Ernæring

Sammenhæng

Vi tror, at fremtiden for vores virksomhed ligger i at hjælpe folk med at træffe sundere valg i hverdagen. Hvad enten problemet er mangel på vitaminer og mineraler eller overvægt, ønsker vi at skabe en ernæringsmæssig bevidsthed blandt vores forbrugere. 

Vores mål

Vores Ernæring, Sundhed og Velvære-strategi er baseret på en vurdering af, at ønsket om bedre helbred i stadig større grad vil drive forbrugernes valg. Gennem en forskningsbaseret udvikling af vores fødevarer ønsker vi at bidrage til en højnet livskvalitet for vores forbrugere. Ved at tilbyde kvalitetsprodukter til lavere priser vil vi gøre det muligt for blandt andet lav indkomst hjem eller forbrugere med særlige ernæringsmæssige behov at træffe sundere valg i dagligdagen. 

Vores handlinger

Vi investerer løbende i en udvikling og forbedring af vores ernæringsprodukter. Vi fortsætter med at reducere salt, sukker, transfedtsyrer, mættet fedt og kunstige farvestoffer i vores fødevarer. Samtidig tilføjer vi vitaminer, mineraler og mere fuldkorn. Vi vejleder vores forbrugere om passende portionsstørrelser for at mindske madspild og bekæmpe overvægt. 

CSV resumé:

Værdi for Nestlé: Vi får dybere forståelse af ernæring og sundhed samt frugtbart samarbejde med forskellige interessenter. 
Værdi for samfundet: Ansvarligt producerede og nærende fødevarer. Større viden om ernæring.