Udvikling af landdistrikterne

Nespresso AAA Sustainable Quality Program
Program for landbrug: I Colombia hjælper Nespressos agronom Liliana Franco Rodriguez (til højre) kaffebonde Luis Alfonso Ángel Jaramillo at opfylde standarder for Nespresso AAA Sustainable Quality Program

Sammenhæng

Landbruget beskæftiger over en tredjedel af verdens arbejdende befolkning, og tre fjerdedele af verdens fattige mennesker lever i landdistrikter. Nestlé har 400 fabrikker i verdens landdistrikter og modtager råvarer fra mere end 4 millioner bønder. Det er vigtigt for os, at bønderne, bøndernes familier og deres lokalsamfund trives, da det er væsentligt forbundet med vores succes.

Vores mål

Vi vil gerne sikre, at vores råvarer produceres på ansvarlig vis ved hjælp af metoder, der ikke alene tager sig af de mennesker, der laver dem, men også den verden, vi lever i. Investering i landdistrikterne giver os mulighed for at arbejde direkte med bønderne, tilbyde dem teknisk oplæring og forbedre deres levevilkår. Ved at udvikle landdistrikterne håber vi på at have en positiv, langsigtet indflydelse på råvarernes bæredygtighed, den lokale økonomi og bøndernes levestandard.  

Vores handlinger

Vi investerer løbende millioner i programmer og initiativer, som er med til at øge kvaliteten på vores råvarer, udvikle landdistrikterne og forbedre bøndernes levevilkår. Blandt andet har vi skabt Nestlé Cocoa Plan, hvor vi distribuerer højtudviklede, modstandsdygtige kakaoplanter, underviser kakaobønderne i bedre landbrugsmetoder og forbedrer mulighederne for skolegang til børnene i lokalsamfundene. 

Vores præstation

Vi forsøger at sikre os, at råvarer af høj kvalitet fortsat vil være tilgængelig de næste mange år. Ud over Nestlé Cocoa Plan har vi også udviklet the Nescafé Plan, som kontinuerligt forbedrer bæredygtigheden i vores værdikæde for kaffe. Vi har allerede bidraget med over 100 millioner nye kaffeplanter til bønder i kaffedyrkende områder og arbejder fortsat mod at sikre bøndernes levevej i mange år fremover.  

CSV resumé:

Værdi for Nestlé: En sikker forsyning af råvarer med høj kvalitet og en bæredygtig værdikæde
Værdi for samfundet: Rådgivning og teknisk bistand, større udbytte, gode afgrøder, lavere ressourceforbrug, øget indkomst, større beskæftigelse.