Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Plan

Gennem NESCAFÉ Planen og Farmer Connect har vi forpligtet os til at hjælpe med at sikre kaffens fremtid. NESCAFÉ Planen sørger for, at kaffebønder dyrker sunde og bæredygtige afgrøder, og at dyrkningen af kaffe i det hele taget foregår på en bæredygtig måde for at sikre, at den dag aldrig kommer, hvor kaffeelskere er nødt til at vågne op, uden deres yndlingsdrik.

NESCAFÉ og kaffeproducenter sætter standarden

NESCAFÉ har et særligt ansvar i forhold til at sikre, at alle har mulighed for at nyde fantastisk kaffe til en overkommelig pris – nu og i fremtiden. Vores mission er at beskytte kaffens fremtid både for dem, der elsker at drikke den, og for dem, der tjener til føden ved at dyrke den.

Vi har slået os sammen med Rainforest Alliance, Sustainable Agriculture Network (SAN) og Common Code for the Coffee Community (4C) for at gøre denne målsætning til en realitet og sikre, at vi følger internationalt anerkendte standarder for bæredygtighed. NESCAFÉ hæver standarden for bæredygtig produktion over hele linjen og for hvert trin af kaffens vej fra kaffeplantagen til vores velkendte NESCAFÉ glas.

 

4931567297_8689f69431_z.jpg

Spar på energien

Som en del af NESCAFÉ Planen arbejder vi på mange forskellige måder for at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Vi anvender renere, naturlige kølemidler, omdanner affald til energi og bruger renere energikilder. En stor del af vores indsats har fokus på lokalt niveau og imødekommer de specifikke miljømæssige og sociale behov i lokalsamfundene.