Sort results by
Sort results by

En sikker levering af ingredienser af høj kvalitet er afgørende for at sikre langsigtet bæredygtighed i vores forretning. Vores ansvarlige sourcing-program spiller en nøglerolle i opnåelsen af ​​det. Gennem ansvarlige indkøbsrutiner kan vi have en positiv social og miljømæssig indvirkning på de samfund, vi arbejder med.

Vi arbejder med landmænd og leverandører over hele verden, og vores mål er at udvikle samfund, støtte udvikling af landdistrikterne, samtidig med at vi fremmer ligestilling mellem kønnene og respekt for menneskerettighederne. Vi kører en række forskellige bæredygtighedsprogrammer for at kunne håndtere de forskellige udfordringer, landbrugssektoren står over for - for eksempel en aldrende landbrugsbefolkning, lav landbrugsindkomst og klimaændringer.

Siden 2018 har Nespresso indgået et samarbejde med Hispanic Federation og kaffebønder i Puerto Rico for at hjælpe med at genoplive deres kaffeplantager, efter at orkanerne Maria og Irma ødelagde 80 procent af øens kaffetræer. Dette partnerskab resulterede i lanceringen af ​​Cafecito de Puerto Rico, Nespressos første kaffe fra Puerto Rica kan i dag købes af forbrugere i USA.

Gennem Nestlé-kakaoplanen (Nestlé Cocoa Plan) arbejder vi for at forbedre landmændenes liv og modvirke børnearbejde, uanset hvor vi er involveret i kakaodyrkning. Al chokolade for eksempel til KitKat kommer fra vores Nestlé Cocoa Plan, som er en plan, der bl.a. skal modvirke børnearbejde, undervise kakaobønder samt stå for donationen af over 200 millioner kakaoplant.

Og ved hjælp af NESCAFÉ Plan og Farmer Connect er vi forpligtet til at sikre fremtiden for kaffe. Vi gør dette ved at sikre, at kaffedyrkernes høst er sund og levedygtig, og ved at kaffedyrkning forbliver bæredygtig. NESCAFÉ Plan arbejder for at sikre, at kaffeelskere aldrig må vågne op uden deres yndlingsdrik, for kaffen er i dag truet af især klimaændringer.