Sort results by
Sort results by
NCouragers, vores sundhedsprogram for medarbejdere

I 2015 etablerede Nestle I Norden sit eget sundhedsprogram for medarbejdere. Programmet kaldes NCourgaers, og med programmet stræber vi efter at opmuntre til sundere og gladere medarbejdere, både mentalt, fysisk og psykisk.

Programmet ledes af vores Nordiske ansvarlig samt 55 medarbejdere som friviiligt driver programmet. Formålet med programmet er at få alle medarbejdere til at føle sig som en del af fællesskabet (sociale sundhed), at de er i balance og ikke oplever stress (mentale sundhed) samt at de har det godt fysisk (fysisk sundhed). Den måde hvorpå vi sætter fokus på medarbejdernes sociale, mentale og fysiske sundhed på både kontorene, i vores Nespresso butikker men også på fabrikkerne, foregår gennem forskellige initiativer, aktiviter samt events hele året rundt. Eksempler på dette kan være Fredagsbar, Månedlig fysiske/mindfullness konkurrencer, Walk&Talks møder, Elastik træningspauser, aktive pauser enten i virtuelle eller fysiske møder, Fuldkornsdag med fælles morgenmad, mindfullness pauser, Waste Walking, frokost træninger og meget mere.

Her kan du se en video som forklarer mere om hvad programmet gør og her kan du se en forklaring på en af vores nyeste initiativ; et samarbejde med et Pleaz, som har udviklet en platform med videoer til aktive pauser på arbejdspladsen. I samarbejder med dem stræber vi efter at gøre de nemt, inspirerende og sjovt at lave aktive pauser i løbet af en arbejdsdag, enten alene eller sammen med andre fysisk eller virtuelt. Specielt under Corona og de store ændringer af vores arbejdsmiljø, er dette initiativt blevet brugt flittigt blandt medarbejderne.