Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Et eksklusivt kig ind i Nestlé

To Press Releases list
København,
Jun 22, 2016
Mona Hald picture
 

”Nestlé er en meget dansk og international virksomhed på samme tid, og passion er simpelthen nøgleordet i alle afdelingerne. Det vil vores ansatte rigtig gerne fortælle om. Derfor har vi etableret et blogunivers, så alle – herunder ikke mindst de mange, der søger job i Nestlé – kan få et bedre indblik i, hvem vi er.”

Det siger Mona Hald, HR Business Partner and Recruitment Specialist i Nestlé Danmark. Hun har selv skrevet det første blogindlæg (se link i bunden af artiklen) i rækken af mange blogindlæg i det kommende års tid, hvor Nestlé-ansatte fra de fleste afdelinger i Nestlé Danmark træder frem og giver deres personlige bud på, hvad verdens største fødevarevirksomhed – og Europas største målt på værdi – er for en størrelse.

På bloggen vil medarbejderne også fortælle omverdenen om, hvordan det er at arbejde i Nestlé samt hvilke tanker og erfaringer de har gjort sig.

"Du vil blandt andet kunne læse om, hvordan det er at arbejde i HR, Finans, Salg, Marketing og andre kategorier. Der findes mange forskellige subkulturer i vores afdelinger, og de bliver opfattet meget forskelligt afhængigt af, hvor du arbejder. Eksempelvis vil en medarbejder fra Finans kunne give et helt andet perspektiv på kultur i Nestlé, end en medarbejder fra HR ville kunne gøre,” fortæller Mona Hald.

Bloggen vil ifølge Mona Hald vise den dynamik og diversitet, som eksisterer i Nestlés arbejdsmiljø, og den vil være med til at give et indblik i, hvordan Nestlés medarbejdere oplever deres hverdag.

”Vi er jo også bare mennesker, der arbejder her. Jeg ved, at vores medarbejdere, uanset titel og holdninger, er meget passionerede i alt det, som de foretager sig, og det vil blogindlæggene i høj grad bære præg af. Nestlé er ligesom én stor familie, og vi tager os af hinanden,” siger Mona Hald.

Der vil være månedlige opdateringer på bloggen, og indlæggene vil blive skrevet af unge som gamle, ledere som medarbejdere.

”Det er lige meget, hvem man er i organisationen, og hvor man befinder sig i sin karriere – man har en stemme og en historie, og den vil man gerne ud med. Nogle af vores medarbejdere har arbejdet her i 30 år. Det er jo interessant, at man vælger at blive på samme arbejdsplads i så mange år. Det er sådan nogle historier og tanker, vi håber på at dele gennem bloggen,” fortæller Mona Hald og tilføjer:

”Som et stort udenlandsk selskab – der dog har været i Danmark siden 1932 – kan det måske være svært som udenforstående at vide, hvordan Nestlé arbejder, og hvad vi står for. Derfor håber vi, at bloggen vil være med til at give et større indblik i menneskerne bag Nestlé og vores verdenskendte brands.” 

 
Læs den første blog her 

Yderligere informationer fås ved henvendelse til kommunikationschef Martin Broberg, Nestlé Danmark: 2321 2371

Nestlé er verdens største producent af fødevarer og drikke og omsætter på verdensplan for ca. 600 mia. kr. årligt. Selskabet har 340.000 ansatte. Nestlé producerer og sælger kendte mærker som fx Nescafé, Nespresso, Nesquik, KitKat, Smarties, After Eight, Fitness, Cheerios og meget mere.  

Article Type