Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kandidater til bæredygtighedspris

To Press Releases list
Vevey
,
Jan 30, 2015

I 2010 skabte Nestlé CSV-prisen ”Nestlé Creating Shared Value Prize” for at sætte yderligere fokus på bæredygtig udvikling inden for områderne ernæring, vand og jordbrugsudvikling.

Prisen, der belønner initiativ, som passer til ånden i Creating Shared Value, gives til en enkelt person, en mindre virksomhed eller organisation, som kan skabe økonomisk afkast gennem at udvikle løsninger på forskellige samfundsproblemer.

Nestlé søger et innovativt projekt eller program, der allerede er blevet testet som pilotprojekt i mindre skala, og som kan påvise et højt socialt eller miljømæssigt resultat. Det skal også kunne implementeres inden for andre områder eller lande.

Prisen indebærer, at Nestlé investerer finansielle og tekniske ressourcer i initiaivet for derved at hjælpe dem til at blive større og opnå økonomisk holdbarhed. Vinderne deler i alt 500.000 CHF – ca. 3,6 mill. kr.  

Nominér et innovativt forslag til Nestlé senest den 28. februar 2015.

Ansøgningerne, der vurderes af en særlig CSV-komité, vil blive gennemgået fra marts til september 2015. Vinderen vil blive præsenteret i 2016.

Mere information findes her: Official Rules (pdf, 223 Kb)
Læs også forskellige spørgsmål her: Frequently Asked Questions (pdf, 160 Kb)
Har du spørgsmål, så kontakt os venligst her: [email protected].

Her finder du information om tidligere vindere:
2014: http://www.nestle.com/csv/what-is-csv/nestleprize/2014
2012: http://www.nestle.com/csv/what-is-csv/nestleprize/2012
2010: http://www.nestle.com/csv/what-is-csv/nestleprize/2010

Article Type