Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé vil hjælpe 10 millioner unge

To Press Releases list
Sep 19, 2017

 

Nestlé har brug for ungdommen. Det fortalte CEO Mark Schneider i dag ved FN generalforsamling i New York, da han annoncerede Nestlés nye verdensomspændende ungdomsinitiativ, Nestlé needs YOUth. Inden 2030 vil Nestlé hjælpe 10 millioner unge ved at skabe adgang til økonomiske muligheder.

Det globale initiativ samler alle de igangværende projekter, som Nestlé har udviklet for at støtte ungdommen. Også de lavet i samarbejde med andre aktører, såsom Alliance for YOUth.

Udover jobparathed, fokuserer initiativet nu også på den næste generation af landmænd og entreprænører i hele Nestlés værdikæde. Formålet er at opfordre til innovation, blandt andet ved at søge løsninger på specifikke udfordringer på den åbne platform, [email protected]é.

Som en af de første virksomheder nogensinde har Nestlé desuden sluttet sig til det internationale projekt Global Initiative on Decent Jobs for Youth, der er ledet af den internationale fagforening, International Labour Organisation (ILO).

Ved FNs generalforsamling understregede Mark Schneider, at investeringer i ungdommen er nødvendige for at nå FNs 17 bæredygtige udviklingsmål. Samtidig er investeringerne på længere sigt vigtige for erhvervslivet, hvis man også i fremtiden skal være i stand til at booste handelsliv og den globale økonomi.

Article Type