Nestlé er en global leder i ernærings- og fødevareforskning

girl with appleNestlé har i mere end et århundrede år været engageret i ernærings og fødevareforskning.
Ved at benytte den nyeste teknologi og videnskab til at udvikle sikre, sunde og velsmagende produkter, gavner Nestlé dagligt forbrugere over hele verden. Nestlé investerer hvert år ca. 12 mia. kr. i forskning og udvikling, hvilket er mere end nogen anden fødevarevirksomhed i verden.

Med tankesættet om, at dagens viden er fundamentet for morgendagens innovationer, investerer vi kontinuerligt i initiativer, der udvider vores forståelse for de sundhedseffekter, som mad og drikkevarer kan have.

Nestlé Research Center

Nestlé Research Center i Schweiz er en af verdens førende forskningsinstitutioner inden for fødevarer, ernæring og biovidenskab.

Nestlé Nutrition Institute

Nestlé Nutrition Institute er en non-profit organisation med mangeårig ekspertise i ernæring.

Nestlé medarbejder sundhedsprogram

Nestlé runnersSom led i Nestlés globale strategi om at være førende på ernæring, sundhed og velvære er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere har fokus på sund kost og motion.
Vi tror på, at en balanceret kost og motion påvirker vores medarbejderes liv og arbejdsindsats i en positiv retning.

Vi har gennem de seneste år iværksat en lang række tiltag til at fremme sundheden for vores medarbejdere. Blandt andet modtager samtlige medarbejdere hos Nestlé undervisning i ernæring. Formålet er at sikre, at samtlige medarbejdere har en god basal forståelse for ernæring, så de alle er styrket til at benytte denne forståelse i deres professionelle arbejde, men også i deres dagligdag. Vi har desuden en sundhedsuge på tværs af den nordiske organisation, hvor vi hvert år sætter fokus på nye sundhedstemaer og tiltag.