Når man taler om børns sundhed i dag, er der mange forskellige udfordringer. Børn i Norden bevæger sig for lidt og er ikke så sunde, som de burde være. Som verdens største føde- og drikkevarevirksomhed er vi bevidste om, hvilken rolle vores produkter spiller i forhold til børns sundhed. Vi har en lang historie med at arbejde med børns sundhed, og vi er fast besluttede på at gøre endnu mere.

Vi arbejder derfor med vores globale program Nestlé for Healthier Kids i Norden. Programmet samler alle vores bestræbelser på at hjælpe forældre og omsorgspersoner med at forbedre børns sundhed: fra produktinnovation og forbedring af eksisterende produkter til støttetjenester for børn. Vi forbedrer løbende vores ernæringsmæssige sammensætning i produkterne for bedre at kunne imødekomme børns ernæringsbehov ved at fremme fuldkorn og plantebaseret mad samt reducere indholdet af sukker, salt og mættet fedt.

Norsk AtletikforeningI Norge har vi siden maj 2018 fået et nyt partnerskab med den norske idrætsforening. Hvert år arrangerer de forskellige idrætsaktiviteter og sommer sportsklubber over hele landet, hvor børn kan prøve forskellige sportsgrene. Vores samarbejde med Norwegian Athletics Association er endnu et skidt på vores rejse mod at nå vores mål om at hjælpe 50 millioner børn med at leve sundere liv inden 2030. Besøg deres hjemmeside her.
Finsk AtletikI Finland har vi siden 2014 været partnere for den finske atletikforbund. Hvert år organiserer de aktiviteter med skoler og aktivitetsudfordringer for skolerne. I 2017 aktiverede de over 8000 børn i 20 forskellige skoler i Finland. Vores samarbejde med den finske atletikforbund er et skridt på vores rejse mod at nå vores forpligtelse til at hjælpe 50 millioner børn med at leve et sundere liv i 2030. Besøg deres hjemmeside her.