Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cocoa Plan

Color Box Html

 

Nestlé Cocoa Plan er Nestlés måde at bidrage til bedre vilkår for kakaobønderne, deres familier og lokalsamfund.
Color Box Html

 

Nestlé Cocoa Plan hjælper også forbrugerne til at få en forståelse for, hvor kakaoen kommer fra, og hvordan den er produceret – fra kakaobønne til færdig chokoladekage eller kakaodrik.

Som en af verdens største chokoladeproducenter findes Nestlé i mere end 30 lande. Det har altid været vigtigt for Nestlé at bidrage konstruktivt til at takle eksisterende udfordringer inden for kakaoindustrien – alt fra vanskelige leve- og arbejdsforhold, til dårlig kakaoavling og svigende kakaoproduktion.

Ved hjælp af Nestlé Cocoa Plan mener Nestlé, at det er muligt at være med til at gøre en forskel gennem initiativer som:

  • Gratis uddeling af kakaoplanter der er af høj kvalitet. Disse skal sikre bønderne et bedre afkast, da planterne er sygdomsresistente og giver store og gode avlinger. Kakaotræerne kræver et mindre dyrkningsareal og dermed øges bondens muligheder for at opnå en højere indtægt pga. højere afkast
Color Box Html

 

Uddannelse af kakaobønderne inden for forskellige fag, bl.a. om gode beskærings- og høstteknikker
Color Box Html

 

Reduceret kompleksitet i leverandørkæden og hurtigere behandling af den rå kakao – foranstaltninger, der direkte hjælper kakao-
operativerne
Color Box Html

 

Lokale samfundsprojekter, såsom at bygge skoler og lave vandbrønde