Sort by
Sort by

Nestlé Kaffe

Produktudvikling

Bag ethvert Nestlé produkt er der et team af forskere, produktudviklere, designere, ernæringskyndige, forbrugerservice repræsentanter og lovgivnings specialister.

Nestlé Forskning er et dynamisk globalt netværk af 28 Nestlé ekspertisecentre inden for forskning og produktudvikling. Dets omfang og rækkevidde er globalt. Vi har verdens største fødevare-og ernæringsforskning organisation, med omkring 5000 mennesker, der arbejder inden for F & U, samt corporate venture fonde og forsknings partnerskaber med forretningspartnere og universiteter. Nestlé forskere i hvert enkelt marked sikrer, at den globale F & U anvendes lokalt for at imødekomme forskellige forbrugeres behov og præferencer

Videnskabelige koncepter transformeres til produktinnovation og processer gennem et internationalt netværk af forskningscentre.

OPDAGELSE
PRODUKTUDVIKLING
PRODUKTLANCERING
  • In vitro og experimentelle studier
  • Studier på mennesker og kliniske forsøg
  • Produktformulering
  • Kvalitet og sikkerhed
  • Bearbejdning
  • Pakning
  • Kommunikation
  • Forbrugerservice
LOVGIVNING