Sort by
Sort by

Forskning & Udvikling

Forskning & Udvikling

Forskning og udvikling (F&U) er en afgørende konkurrencefordel for Nestlé. Uden vores F&U ville Nestlé ikke være fødevareindustriens førende virksomhed inden for ernæring, sundhed og velvære.

Med 29 forsknings-, udviklings- og teknologianlæg på verdensplan, har Nestlé det største F&U netværk sammenlignet med alle andre fødevarevirksomheder. Sammen med de lokale applikationsgrupper i markedet, beskæftiger Nestlés forsknings-, udviklings- og teknologinetværk over 5.000 mennesker.

Nestlé styrker ligeledes sin F&U kapacitet ved hjælp af innovative partnerskaber på hvert stadie af produktudviklingsprocessen – fra de første faser med samarbejde om opstart med biotekvirksomheder til de sene faser af partnerskab med hovedleverandørerne.

Ved at bringe alle sine globale F&U ressourcer sammen, har Nestlé mulighed for at levere høj kvalitet, sikre fødevareløsninger for forbrugerne verden over – hvad enten det er med hensyn til ernæring, sundhed, velvære, smag, konsistens eller bekvemmelighed. Frem for alt leverer Nestlé produkter af højeste kvalitet til forbrugeren. Og sikkerhed står ikke til diskussion.

F&U skal ligeledes sikre at lovgivningen overholdes i alle Nestlés produkter. Nestlé har mulighed for at lancere nye produkter hurtigt og effektivt i alle lande verden over ved at integrere de lovgivningsmæssige anliggender i alle sine F&U aktiviteter fra start til slut.

Nestlés forskere har også en rolle i at kommunikere produkternes sundheds- og ernæringsmæssige fordele til forbrugerne. Nestlés ernæringseksperter verden over arbejder for at sikre, at al kommunikation omkring ernæring, både på pakkerne og andre steder, er lokalt relevant såvel som videnskabeligt funderet.

Udover fornuftig ernæring vil fremtidens fødevarer i stigende grad være drevet af videnskaben. Nestlés forskere ser ind i fremtidens fødevarer. Nestlés F&U indarbejder ernærings- og fødevarevidenskab på to måder:
 
  • Fra forbrugerbehov ind i forskningsprioriteter. 
  • At tage del i spirende videnskab, som kommer forbrugerne til gavn

Nestlés vison er langsigtet.