Sort by
Sort by

Vi forbedrer livskvaliteten og bidrager til en sundere fremtid

Hver dag berører Nestlé milliarder af menneskers liv: fra landmændene, der dyrker vores produkters ingredienser og de familier, der dagligt nyder dem, til de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder i, og til den natur, som vi alle er afhængige af og nogle gange tager for givet. Creating Shared Value er Nestlés måde at arbejde på for at opnå vores ambitioner og forpligtelser.

Hvor vi gør en forskel

Vores fokusområder er en del af vores formål. Individer og familier, vores samfund og planeten er sammenkoblet, og vores indsats på hver af disse områder understøttes gennem vores 36 forpligtelser. Disse forpligtelser vil på sigt gøre os i stand til at opfylde vores ambitioner for 2030 i overensstemmelse med tidsplanen for FNs Sustainable Development Goals (SDGs).

 

Herunder finder du eksempler på hvordan vi arbejder med specifikke fokusområder for at bidrage til en sundere fremtid. Du kan blandt andet finde lokale eksempler på hvordan vi arbejder med at minimere vores klimaaftryk i hele virksomheden for at kunne nå net zero i 2050 og hvordan vi i januar, 2022 har lanceret et innovativt incitamentsprogram, der skal hjælpe med at tackle de bagvedliggende årsager til børnearbejde i vores kakaoforsyningskæde og give en styrket indkomst til vores kakaobønder. Derudover finder du eksempler på hvordan vi arbejder med at optimere vores produktportefølje og gøre det sundere, hvordan vores Nestlé for Healthier Kids program er med til at skabe aktiviteter for børn rundt omkring i Norden samt få inspiration til en mere bæredygtig måde at spise på gennem nogle gå enkelte og effektive tips. 

Du finder også vores globale bæredygtighedsrapport, Creating Shared Value 2021, der giver et grundigt indblik i vores globale initiativer og fremgange og vores lokale, danske resumé, der giver et mere lokalt indblik i de aktiviteter vi arbejder med i Norden og i Danmark.