Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé for Healthier Kids

I dag bevæger børn sig for lidt og spiser ikke sundt nok, hvilket får børn til at føle sig utilpas samtidig med at deres helbred forværres. Som verdens største føde- og drikkevare virksomhed er vi fast besluttet på at gøre, hvad vi kan, for at ændre på det.

Nestlé for Healthier Kids er et program, som omfatter mange initiativer, der har til hensigt at give børn så sund opvækst som muligt. Dette inkluderer, hvordan vi forbedrer vores produkter ved at øge mængde af de ingredienser vi behøver at spise mere af, som fuldkorn og grøntsager, og samtidig mindske mængde af dét vi behøver mindre af, som sukker. En anden den af Nestlé for Healthier Kids er, at vi samarbejder med atletikklubber for at få børn til at rør sig mere.

Vores sportsklubber

En del af Nestlé for Healthier Kids programmet er vores samarbejde med de nationale atletikforeninger i Finland og Norge. Hvert år arrangerer sportsklubber arrangementer, hvor børn får mulighed for at bevæge sig og prøve atletik. Børnene får samtidig informationer om hvordan man spiser sundt, og disse informationer er baseret på nationale anbefalinger. Lignende arbejde gør vi i over 80 lande rundt omkring i verden, hvilket er en del af vores mål om at hjælpe 50 millioner børn til at leve et sundere liv i 2030.

 

Finlands atletikforbund
Norges atletikforening
Finlands atletikforbund

En anden del af Nestlé for Healthier Kids programmet er vores samarbejde med de nationale atletikforeninger i Finland og Norge. Hvert år arrangerer sportsklubber arrangementer, hvor børn får mulighed for at bevæge sig og prøve atletik. Børnene får samtidig informationer om hvordan man spiser sundt, og disse informationer er baseret på nationale anbefalinger. Lignende arbejde gør vi i over 80 lande rundt omkring i verden, hvilket er en del af vores mål om at hjælpe 50 millioner børn til at leve et sundere liv i 2030. Hjemmesiden for Finlands atletikforbund kan du finde her.

Norges atletikforening

Siden 2018 har vi sammen med Norges atletikforening og lokale fritidsklubber organiseret sommerklubber, hvor børn træner og afprøver atletik. I det første år deltog cirka 7000 børn i hele Norge. Hjemmesiden for Norges atletikforening kan du finde her.

Læs mere om Nestlé for Healthier Kids på vores internationale hjemmeside.