Om os

Nestlé er verdens største føde- og drikkevarevirksomhed. Vi har mere end 2000 varemærker lige fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 lande rundt om i verden.

Vores formål


Nestlés formal er at forbedre livskvaliteten og bidrage til en sundere fremtid. Vi vil hjælpe med at forme en bedre og sundere verden. Vi vil også inspirere folk til at levere sundere liv. Sådan bidrager vi til samfundet, samtidig med at vi sikrer vores virksomhed en langsigtet succes.

Vores ambitioner


Vi har defineret tre overordnede ambitioner for 2030, som styrer vores arbejde og støtter FNs mål for bæredygtig udvikling.

Hjælpe
50 millione
børn til at leve sundere liv
People
Hjælpe med at forbedre
30 millioner
husstande i de lokalsamfund, der er direkte forbundet med vores forretningsaktiviteter
Community
Stræbe efter
nul
miljøpåvirkning i vores operationerPlanet

Vores historie


Vi ønsker at forme en bedre og sundere verden. Sådan begyndte vi for mere end 150 år siden, da Henri Nestlé skabte et spædbarnsprodukt, der reddede et barns liv.

Siden 1866...Vi har skabt produkter, som forbedrer livskvaliteten og bidrager til en sundere fremtid.Læs mere om vores historie

Vores værdier


Vores værdier afspejles i den måde, som vi gør forretninger på, hvor vi altid handler retligt og ærligt med respekt for både vores egne folk og dem, som vi handler med. Læs mere om vores forretningsprincipper.