Sort by
Sort by

Næringsrig mad er nøglen til børns sunde udvikling. Men som det er nu, er teori én ting og praksis en anden. Det kan være en udfordring at opmuntre børn til at spise flere grøntsager og frugt, sikre, at deres måltider er så næringsrige som muligt, og inkludere forskellige proteinkilder - herunder plantebaserede muligheder. Med Nestlé for Healthier Kids ønsker vi at hjælpe forældre og omsorgspersoner med at give deres børn den sundest mulige opvækst. Programmet er globalt og dækker alle vores initiativer til at fremme børns sundhed. Det består af to dele:

 1. Lancering af mere næringsrige fødevarer på verdensplan for at opfylde børns ernæringsmæssige behov og forbedring af det ernæringsmæssige indhold i eksisterende produkter.
 2. Fremme af børns sundhed ved at dele viden om ernæring og sundhed, f.eks. gennem partnerskaber og støtte til forskellige dele af samfundet.
 • Vi har indført en politik, der begrænser markedsføringen af kategorier som kiks, konfekture og is til børn under 16 år (tidligere børn under 13 år).
 • Vi har reduceret sukker og natrium i vores produkter med 5-6% i løbet af de sidste 5 år og tilbyder versioner med mindre sukker og salt af dine yndlingsmærker.
 • Vi leverede 124 milliarder portioner beriget mad i 2021 for at bekæmpe underernæring i sårbare samfund.

Vores nordiske sportsklubber

Din sundhed påvirkes ikke kun af, hvad du spiser, men af mange forskellige ting, og fysisk aktivitet er en af dem. Det er derfor vigtigt at have en holistisk tilgang, og derfor har vi valgt at samarbejde med de nationale atletikforbund i Sverige, Norge og Finland. Sammen organiserer vi sportsklubber for børn, hvor de kan træne og lære om sund kost. Atletikforbundene leverer ekspertisen inden for fysisk aktivitet og Nestlé inden for ernæring.

Du kan læse mere om vores sportsklubber i hvert land her:

 • Vi forbedrer vores produkter
  Vi har længe arbejdet på at forbedre den ernæringsmæssige sammensætning af vores produkter ved at reducere sukker, salt og mættet fedt og øge mængden af grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn. Vi har reduceret sukker og salt i vores produkter med 5-6% i løbet af de sidste 5 år og tilbyder versioner med lavere sukker- og saltindhold af dine yndlingsmærker. Vores årsrapport gør det nemt at se den ernæringsmæssige værdi af hele vores produktportefølje med velkendte statsstøttede sundhedsmærker som Nutri-Score og Health Star Rating.
  Dad and daughter cutting veggies

Et udvalg af vores produkter

 • Cheerios Oat
  Med 93% fuldkorn og et lavt sukkerindhold er vores nøglehulsmærkede Cheerios Oat en god start på dagen.
  Cheerios Oat
 • Plant-based Balls
  Hälsans Kök Plant-based Balls er et plantebaseret alternativ til traditionelle kødboller. Vores veganske boller er lavet på en base af soja- og hvedeprotein og værdsættes af både børn og voksne. Velegnet til pasta såvel som på grillspyd.
  Garden Gourmet plant-based balls
 • NaturNes
  Vores babymad er lavet af økologiske ingredienser, som er nøje udvalgt for at imødekomme behovene hos små børn. NatureNes tilbyder en række økologiske og velsmagende opskrifter. Alt sammen så du og din familie har tid til at leve det liv I ønsker. Følg dit naturlige forældreinstinkt. Naturen ved bedst.
  NaturNes

Nestlé for Healthier Kids i Norden

Video