Sort by
Sort by

Nestlé rangerer øverst i kaffebæredygtighed

Coffee Sustainability
To Press Releases list

Nestlé rangerer øverst inden for kaffebæredygtighed i den nye 2023 Coffee Brew Index, som blev offentliggjort i sidste uge i "Coffee Barometer" rapporten. Rapporten anerkender, at Nestlé har en sammenhængende og omfattende strategi for kaffebæredygtighed der inkorporerer sociale, miljømæssige og økonomiske dimensioner af kaffeproduktionen. Rapporten anerkender ligeledes Nestlés bæredygtigheds investeringer.

Rapporten sammenligner de 11 største globale kaffeproducenters bæredygtighedsindsats, og Nestlé rangerer øverst på de fleste områder, så som virksomhedens bæredygtighedsstrategi, kaffespecifikke bæredygtighedsstrategi, arbejdsforhold, social inklusion, klimaforandringer og aktiviteter der forhindrer skovrydning.

David Rennie, Nestlés chef for kaffebrands, understreger: "Dette er en anerkendelse af vores langsigtede engagement i kaffebæredygtighed. Gennem vores flagskibsprogrammer, Nescafé Plan og Nespresso AAA Sustainable Quality™-program, arbejder vi hver dag sammen med kaffebønder for at sikre, at dyrkning og produktion af kaffe er bæredygtigt samt socialt og økonomisk inkluderende. Vi er forpligtet til kontinuerligt at gøre fremskridt og introducere nye tilgange til bæredygtig kaffedyrkning."

Nestlé har forpligtet sig til, at 100% af dens kaffe skal produceres bæredygtigt inden 2025. Minette Rosen, specialist i grøn kaffe hos Nestlé i Norden, siger: "Efterspørgslen efter kaffe stiger fortsat globalt, samtidig med at kaffesektoren står over for alvorlige risici inden for klimaforandringer, rentabilitet og menneskerettigheder. Det er derfor afgørende, at vi fortsat arbejder på at forbedre vores grønne kaffeforsyningskæde så vi gør hver kop kaffe mere bæredygtig. En anerkendelse som den, der er offentliggjort af Coffee Barometer, viser, at vi er på rette vej."

2023 Coffee Brew Index støttes af Solidaridad og Conservation International og koordineres af Ethos Agriculture. Den er blevet offentliggjort for første gang i Coffee Barometers toårige rapport og analyserer bæredygtighedsstrategien for verdens 11 største kaffebønnebrændere. Læs rapporten her eller gå direkte til sektionen der handler om Nestlé specifikt her.