Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu kan du få Matcha Grøn Te i din grønne chokolade

To Press Releases list
Apr 09, 2019

Matcha Grøn Te i småkager. Matcha Grøn Te i müsli. Matcha Grøn Te i smoothies. Matcha Grøn Te i banankage. 

Matcha Grøn Te bruges i meget. 

Og nu altså også i chokolade. For fra foråret 2019 vil Nestlé tilbyde en smag af Japan med den nye KITKAT Green Tea Matcha, der længe har været en kæmpesucces i Japan. 

KITKAT Green Tea Matcha er inspireret af en af de mest populære KITKAT barer på det japanske marked. Det er et brand, som alle kender i Japan, og Nestlé har tilbudt mere end 350 forskellige KITKAT-barer i Japan gennem årene. De har ofte været populære at tage med hjem som souvenirs eller gaver. 

Matcha er en traditionel japansk drik lavet på pulveriseret grøn te og har været nydt gennem århundreder, specielt til extravagante te-ceremonier. I KITKAT Green Tea Matcha er smagen kombineret med hvid chokolade for at give den sødme. 

”Efter lanceringen af KITKAT Ruby sidste år har vi oplevet en stor efterspørgsel på nye og interessante smage på KITKAT chokolade. Vi er meget stolte af at kunne præsentere KITKAT Green Tea Matcha i Danmark som et af de første lande i Europa og være med til at opbygge en trend, der omfavner innovation inden for chokoladebarer,” siger den nordiske chef for chokolade i Nestlé, Torben Rasmussen

KITKAT Green Tea Matcha til det europæiske marked vil blive fremstillet i Hamburg med brug af UTZ-certificerede kakaobønner og autentisk Matcha Green Tea fra Japan og Kina. Der er ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.  

Lanceringen kommer efter introduktionen af KITKAT Ruby i 2018 for at imødekomme kundernes ønsker og deres lyst til at eksperimentere med nye trends. 

”Vi er rigtig glade for at kunne forsætte samarbejdet, vi startede med 7-Eleven sidste år, da vi introducerede KITKAT Ruby eksklusivt hos dem med stor succes,” siger Torben Rasmussen. 

Denne unikke firefinger KITKAT lavet på Matcha Green Tea vil derfor – i første omgang – være tilgængelig udelukkende i 7-Eleven butikker. Det sker fra uge 17.  

KITKAT er et af Nestlés førende chokolademærker og har en unik blanding af arv og innovation. Den blev først fremstillet i 1935 og har siden da glædet fans over hele verden. De fleste kender det berømte slogan ”Have a break. Have a KITKAT”. 

KITKAT-sensationen i Japan begyndte i 2000 med introduktionen af en KITKAT med jordbærsmag, og i 2004 blev KITKAT Uji Matcha lanceret. Med en ny teknologi, der kunne blande chokolade og Matcha, blev denne KITKAT en stor succes.  

Yderligere oplysninger fås hos Nestlé Danmarks kommunikationschef, Martin Broberg, på (45) 2321 2371 eller email: [email protected]  

 

Article Type