Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vi forbedrer vores produkter gradvist

Nestlé forbedrer vores produkter gradvist

Siden vi stiller store krav til hvert enkelt produkt, er det meget omfattende og tidskrævende at ændre en opskrift. For at sikre, at vores produkter opfylder vores krav, har vi udviklet et system med kriterier for næringsindholdet, der skal opfyldes, hvilket betyder, at hvis produktet indeholder for meget sukker eller salt, fortsætter vi med at forbedre produktet indtil det opfylder vores krav.

Når produktet opfylder kriterierne, skal det bestå i en smagstest, hvorefter det er klart til at blive lanceret. På denne måde har vi gjort mere end 9.000 produkter mere sunde.

 

Det er vigtigt for os, at alle mennesker, der sætter pris på vores produkter også er med på vores rejse mod et sundere og lykkeligere liv. For ikke at skuffe disse individer har vi valgt at forbedre vores produkter gradvist. Ved at være forsigtig sikrer vi, at vi kan bevare den gode smag.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan vi arbejder over en længere periode. Vi har reduceret sukkerindholdet i vores Nesquick-morgenmadsflager med 30%, mens indholdet af fuldkorn er øget med 45%.