Sort results by
Sort results by

Regenerativt landbrug

Regenerativt landbrug

Vores mål er at 20% af vores nøgleingredienser skal komme fra regenerativt landbrug inden 2025 og 50% inden 2030. Det svarer til mere end 14 millioner tons ingredienser, der støtter generative metoder. 

Næsten to tredjedele af Nestlés totale udledning af drivhusgasser kommer fra uden for vores direkte drift, især fra ændringer i arealanvendelse og landbrug. Derfor spiller regenerativt landbrug en nøglerolle, på vores vej for at opnå nul drivhusgasemissioner i 2050.

Fremmer regenerative landbrugspraksis

Regenerativt landbrug er et landbrugssystem, der bestræber sig på at genoprette landbrugsjord og dets økosystem. Denne metode sigter mod at vedligeholde, opretholde, forbedre og gendanne, hvad der er blevet nedbrudt i fortiden. Resultatet af regenerativt landbrug danner basen for bæredygtig fødevareproduktion. 

Vi vil arbejde sammen med partnere, inklusive vores netværk af mere end 500.000 landmænd verden over og 150.000 leverandører, for at fremme regenerative langbrugsmetoder. 

Vi hjælper landmænd med at tage disse metoder til sig ved at: 

  • anvende den nyeste videnskab og teknologi og tilbyde teknisk assistance
  • tilbyde investeringssupport 
  • betale bonus for ingredienser fra regenerativt landbrug
regenerativt landbrug plante

 

En fair overgang

Overgangen til landbrugsmetoder, der prioriterer økosystemer og regenerere vores job er i høj grad afhængig af landmændene. En god og fair overgang indenfor dette område betyder at landmændene ikke skal bære byrden og omkostningerne for denne overgang alene. Som en del af denne rejse, vil vi starte nye programmer op, der hjælper med at adressere de sociale og økonomiske udfordringer, der kan komme ved denne overgang. 

Vi vil implementere nye programmer med fokus på leveindkomst for landmænd i vores værdikæde. Senere i år vil vi annoncere vores planer for vores kaffe- og kakaoforsyningskæder. 

Gennem vores længevarende partnerskab med landbrugssamfund på globalt niveau, vil vi støtte landbrugsmetoder der er gode for både miljø og mennesker"


Mark Schneider, Nestlé CEO.