Sort results by
Sort results by

Hvordan arbejder Nestlé med bæredygtighed?

Vi forbedrer livskvaliteten og bidrager til en sundere fremtid
Hver dag berører Nestlé milliarder af menneskers liv: fra landmændene, der dyrker vores produkters ingredienser og de familier, der dagligt nyder dem, til de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder i, og til den natur, som vi alle er afhængige af og nogle gange tager for givet. Creating Shared Value er Nestlés måde at arbejde på for at opnå vores ambitioner og forpligtelser.

Hvor vi gør en forskel
Vores fokusområder er en del af vores formål. Individer og familier, vores samfund og planeten er sammenkoblet, og vores indsats på hver af disse områder understøttes gennem vores 36 forpligtelser. Disse forpligtelser vil på sigt gøre os i stand til at opfylde vores ambitioner for 2030 i overensstemmelse med tidsplanen for FNs Sustainable Development Goals (SDGs).

Guidet af vores værdier arbejder vi sammen med vores partnere for at skabe en fælles værdi – vi bidrager til samfundet, samtidig med at vi sikrer langsigtet succes for vores forretning. Vi kalder dette Creating Shared Value (CSV), som er grundlaget for hele Nestlés operationer. Det betyder, at vi tror på, at virksomheden vil få succes ved at skabe værdi for både aktionærer og samfundet som helhed. Alt, hvad vi laver og producerer, skal have en positiv effekt på omverdenen, samtidig med at det bidrager til en langsigtet udvikling for vores virksomhed.

Vi fokuserer vores arbejde på tre overlappende områder: enkeltpersoner og familier, der bruger vores produkter, alle samfund, hvor vi opererer, og vores planet. Vi er drevet af et ønske om at forbedre livskvaliteten globalt og hjælpe med at skabe en sundere fremtid.

Vi er ikke drevet af priser og anerkendelser, men vi er stolte af, at vores bæredygtighedsindsats og præstationer er blevet anerkendt af adskillige verdensledende revisions- og rankingorganisationer. Nestlé er blandt andet blevet noteret som en af ​​de mest engagerede virksomheder i verdens største bæredygtighedsinitiativ, FNs Global Compact. Virksomhedens ambitioner er også i tråd med FN's 2030-dagsorden for bæredygtig udvikling.

I vores globale Creating Shared Value rapport findes et detaljeret overblik over vores aktiviteter og fremgang verden over. Du finder den her. Vi har også udarbejdet et lokalt, nordisk og dansk resumé, der fokuserer på udvalgte globale aktiviteter og en række nordiske eksempler. Du finder den her