Hvordan arbejder Nestlé med bæredygtighed?

Hver dag påvirker vi milliarder af mennesker, fra producenter af vores ingredienser til de mennesker, der spiser vores produkter til de samfund, vi lever i, og i det miljø, som vi alle er afhængige af.

Guidet af vores værdier arbejder vi sammen med vores partnere for at skabe en fælles værdi – vi bidrager til samfundet, samtidig med at vi sikrer langsigtet succes for vores forretning. Vi kalder dette Creating Shared Value (CSV), som er grundlaget for hele Nestlés operationer. Det betyder, at vi tror på, at virksomheden vil få succes ved at skabe værdi for både aktionærer og samfundet som helhed. Alt, hvad vi laver og producerer, skal have en positiv effekt på omverdenen, samtidig med at det bidrager til en langsigtet udvikling for vores virksomhed.

Vi fokuserer vores arbejde på tre overlappende områder: enkeltpersoner og familier, der bruger vores produkter, alle samfund, hvor vi opererer, og vores planet. Vi er drevet af et ønske om at forbedre livskvaliteten globalt og hjælpe med at skabe en sundere fremtid.

Vi er ikke drevet af priser og anerkendelser, men vi er stolte af, at vores bæredygtighedsindsats og præstationer er blevet anerkendt af adskillige verdensledende revisions- og rankingorganisationer. Nestlé er blandt andet blevet noteret som en af ​​de mest engagerede virksomheder i verdens største bæredygtighedsinitiativ, FNs Global Compact. Virksomhedens ambitioner er også i tråd med FN's 2030-dagsorden for bæredygtig udvikling.

Læs mere om, hvordan Nestlé arbejder med bæredygtighed her