Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Garden Gourmet bliver til Hälsans Kök

To Press Releases list
Maj 05, 2017

 

Det succesfulde Hälsans Kök-logo kommer til at fylde mere i de danske dagligvarebutikkers kølere. For de veganske og vegetariske linseburgere og falafel-stykker, som er kendt for at hedde Garden Gourmet, skifter nemlig navn til Hälsans Kök. De samme produkter blot med et andet navn og logo.

I Sverige har Hälsans Kök eksisteret siden 1969 og er markant markedsleder. I Danmark har varemærket haft sin plads på frost siden 1996.

”Målet med produkterne er at inspirere til nye og spændende måltider, der på samme tid har den gode smag,” siger Key Account Manager hos Nestlé Danmark, Maj Mortensen.

Udviklingsteamet bag Hälsans Kök har et stort fokus på, at produkterne skal være af høj kvalitet, rig på umættede fedtsyrer fra vegetabilske olier samt afbalancerede proteiner.

”Når der udvikles produkter til Nestlés Hälsans Kök, går vi ikke på kompromis med smagen. Derfor er alle vores produkter baseret på soja og hvedeprotein, som skaber netop den gode smag, som vi mener, at vores forbrugere ikke skal være foruden,” siger Maj Mortensen.

Følg Hälsans Kök Danmark på Facebook her, hvor du kan få inspiration til nye spændende opskrifter og nyheder.

Article Type