Sort results by
Sort results by

Pift din morgenmad op

En balanceret morgenmad kan starte din og din families dag på bedste vis.
Pift din morgenmad op
Vi kender det alle sammen: den travle morgen. Man føler måske ikke, at der er tid til at lave lækker morgenmad, men det behøver slet ikke at tage så lang tid. En balanceret morgenmad kan starte din og din families dag på bedste vis.

”Morgenmaden kan være en vigtig kilde til især fuldkorn, fibre og kalcium, da mange af os vælger at spise kornprodukter med mælk eller yoghurt, æg, ost, frugt og bær. Det er godt at vælge morgenmadsprodukter, som indeholder fibre og fuldkorn, som giver vores tarme lidt at arbejde med i løbet af dagen. Et generelt tip er at prøve at gå efter produkter med et højt indhold af fuldkorn, som er nøglehulsmærket og som har et lavt indhold af sukker og fedt samt et højt indhold af fibre og fuldkorn,” siger Emmelie Augustsson, Cand.Scient i Klinisk Ernæring og Ernæringsspecialist i Nestlé Danmark.

Hos Nestlé er det vigtigt, at man har tid til mere. Man skal ikke stresse igennem dagen, og derfor mener vi, at der skal være tid til at starte sin dag ud med et godt måltid. Det kan være svært at finde på, hvad man skal lave af mad – især morgenmaden, da mange ikke ser det som dagens vigtigste måltid, men mere som et måltid, der bare skal overstås.

Vi har prøvet at gøre det lidt nemmere for dig, og herunder finder du to opskrifter, hvor du skal bruge få ingredienser til at pifte din morgenmad op – og de tager ingen tid at lave.

 

FITNESS med kiwi

Ingredienser

½ bæger yoghurt naturel 
1 kiwi  
ca. 50g Nestlé FITNESS  
2 tsk honning 
Lidt mynteblade

Sådan gør du:

Put yoghurten i en skål og top med kiwiskiver, hakkede mynteblade, FITNESS og honning. Tip! Bland med lidt kokosmasse for en tykkere konsistens og mere smag.

FITNESS med granatæble og cultura

Ingredienser

1 granatæble  
1 glas Cultura med hindbærsmag  
2 spsk Nestlé FITNESS

Sådan gør du:

Adskil frøene fra granatæblet og put en håndfuld i et glas. Overhæld med Cultura med hindbærsmag og top med FITNESS. En kickstart på dagen!

Tip! Prøv med Cultura med ferskensmag og passionsfrugt eller mangotern i stedet for granatæble.