Sort results by
Sort results by
Vi arbejder for at skabe en mere modstandsdygtig fremtid for vores planet og de mennesker, der lever på den. Derfor er vores ambition at fremme generative fødevaresystemer.

 

Klimaforandringer og miljømæssige trusler, såsom nedbrydning af skove, land, jord og vandveje påvirker landmænd og lokalsamfund verden over. Disse trusler gør at levebrødet for vores bønder er mere uforudsigeligt og de bringer tilgængeligheden af kvalitetsfødevarer i fare.

Vi skal hjælpe med at beskytte og genoprette vores planets ressourcer. Og for at gøre dette, er en transformerende forandring nødvendig. Derfor er Nestlé nu på en rejse mod at skabe regenerative fødevaresystemer: for at hjælpe med at beskytte, genopbygge og forny og forbedre levebrødet for vores bønder og øge modstandskraft og trivsel – bade hos de lokalsamfund vi arbejder med verden over, og hos vores forbrugere. 

Vi tror på, at vi hver og én har en rolle at spille, når det gælder at om at beskytte vores fremtid. Uanset din alder, køn, nationalitet eller baggrund – sammen kan vi gøre en forskel. Både i dag og for kommende generationer. 

Regenerativt landbrug er første skridt i vores rejse, men vi stopper ikke her. 

Vores løfte i praksis

Vi er på en rejse mod mere regenerative fødevaresystemer. Og vi er allerede godt igang.